Afspraak met een geil stel.

Het begon allemaal met een geintje op deze site. Met de vraag aan een geil stel wat ze precies zochten. Hun antwoord was dat ze eigenlijk niets zochten, maar gewoon eens rond keken op de site. Op zoek naar verhalen, geile filmpjes en chats. Nu ben ik altijd wel in voor een geil gesprek. Na wat heerlijke berichtjes op en neer sloten zij af. Ik hoorde een hele tijd niets. Totdat ik ineens een geil mailtje kreeg op mijn hotmail account. Er zat een foto van een mooie rijpere vrouw bij. Met de vraag of ik zijn vrouw eens onder handen wilde nemen, groetjes het geile stel.

Ik kreeg klamme handjes. Dit had ik nog nooit gehad zo’n geil mailtje. Ze stond er op met haar kontje naar achter gestoken in een geil setje met jarretels. Precies wat ik mooi vind. Zwoel kijkend over haar schouder met haar lange haren over haar schouder. Ik schatte dat ze een jaar of 40 was. Ik stuurde hun een berichtje terug dat alles bespreekbaar was. Hij zou alleen toekijken terwijl ik haar lekker zou nemen. We maakten en afspraak op een doordeweekse dag, rond het middag uur.

Ik reed die bewuste dag naar hun adres. Mijn hart bonkte in mijn keel, maar ik was zo ontzettend geil. Alleen de gedachte al dat ik eens zo’n heerlijke milf zou likken. Als ik iets geil vind is dat een vrouw te zien genieten. Na een dik uur te hebben gereden parkeerde ik mijn auto bij hun in de straat. Ik keek nog eens in de spiegel of ik er een beetje toonbaar eruit zag. Op wat rooie oortjes na kon het er mee door. Ik had mijn schaamhaar netjes bij geschoren en een lekker luchtje op gedaan, ik was er helemaal klaar voor. Ik sloot het portier achter me en het zelfvertrouwen slinkte iets. Ik werd wat zenuwachtig, ik wist niet wat me te wachten stond.

Toen ik bij de deur kwam, ging die al open. Daar stond een goed verzorgde vent. Hij nodigde me uit om binnen te komen. In de woonkamer aangekomen gingen mijn ogen rond. Ik kon zijn vrouw niet vinden. Hij vertelde me dat ik niet moest schrikken. Zij lag boven al op mij te wachten. Hij wilde mij eerst even in het echt ontmoeten, en terecht natuurlijk. Na wat gedronken te hebben zei hij dat ik maar eens boven moest gaan kijken. Ik liep de trap op en er stond een deur op een kier. Toen ik de deur opende lag daar een mooie vrouw van begin 40 jaar. Ze had het setje aan zoals op de foto. Ze wist dat ik dat geil vond. Ik wilde eerst wat kletsen, maar daar had ze geen tijd voor. Ik moest me uitkleden. Ze wilden “hem” wel eens in het echt zien.

Daar stond ik dan, naakt. Ze kwam naar me toe en pakte mijn lul zachtjes beet. Begon hem heerlijk te strelen en te trekken. Ze keek me aan en vroeg of ik het lekker vond. Zeker, was mijn antwoord. Wacht maar, zij ze. Ze zakte door haar knieën op haar hurken en nam mijn lul heerlijk in haar mond. Na enige tijd heerlijk gepijpt te zijn, trok ik haar omhoog. Ik hield het niet meer. Maar ik wilde nog niet komen. Ik liet haar op haar knieën op bed zitten. Trok haar stringetje uit en begon haar achterlangs te likken. Op dat moment kwam haar man binnen. Ik keek op, zijn woorden waren dat ik niet moest stoppen want dit vond ze geil zei hij. Dat bleek ook wel want haar vingers gleden door mijn haren en ze trok mijn hoofd dichter tegen haar kutje aan.

Haar man was in de hoek op een stoel gaan zitten en keek naar ons. Hij was zich zachtjes aan het aftrekken. Hij riep ineens dat ik haar moest neuken. Ik trok een condoom om mijn 19 cm lange lul. Zij was ondertussen op haar rug gaan liggen. Ik kroop tussen haar benen en schoof hem bij haar naar binnen. Ik hoorde haar zachtjes kreunen. Haar benen sloten zich om mijn heupen. Ik voelde haar voeten tegen mijn onderrug drukken. Harder riep ze, en harder kon ze het krijgen ook. Ik stootte er lustig op los. Heerlijk! Na enige tijd draaide zij zichzelf weer om en ging ze op haar knieën zitten. Ik nam haar doggystyle. Mijn favoriet. Ze wenkte der man. Hij kwam er bij en zij begon hem te pijpen, een heerlijk gezicht. Ik had haar billen stevig beet en trok haar lekker naar me toe. Haar man hoorde ik zachtjes kreunen. Lekker geil he, vroeg hij. Ik zei dat het niet lekkerder kon. Ik genoot met volle teugen van dit heerlijke rijpe stel. Hij stelde voor om te wisselen. Ik trok mijn condoom af en hij kroop achter haar. Ze pijpte me, heerlijk diep. Na een paar halen kwam ik al heerlijk klaar. Ik spoot lekker al mijn zaad in haar mondje. Net toen ik klaar was hoorde ik zijn ontlading. Nadat hij was gekomen trok hij zijn lul uit haar druipnatte kutje. Zijn sperma droop er uit. Zij pakte een dildo erbij en gaf hem aan mij. Maak me nu maar klaar, zei ze. Na enige tijd lekker haar klitje te hebben verwend kwam ze schokkend klaar. Ze kneep in haar borsten en schreeuwde het uit.

We hebben hierna met zijn drieën gedoucht. Ze vertelde dat ze behoorlijk zenuwachtig was voor we begonnen. Voor hun was het ook de eerste keer dat ze wat afspraken. Na nog even wat gedronken te hebben beneden. Ging ik maar weer eens op huis aan.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten