Afscheidsfeestje.

Het was de week voordat ik met Pieter zou verhuizen. De laatste keer dat we samen met de buurtjes van beide kanten op de galerij uit zouden gaan. We woonden al ongeveer 6 jaar in onze flat en we waren met beide buren goed bevriend geraakt. Regelmatig gingen we met ons zessen op stap. Er hing altijd een gezellige sfeer en Pieter kon het ook goed vinden met de beide buren. Ik had een bijzonder leuke vriendschap opgebouwd met Nicolette en Sita, mijn buurvrouwen en hun mannen waren ook aardig en behulpzaam. Bijna elk weekend gingen we op de fiets naar onze stamkroeg. We waren allen begin dertig, alleen Pieter, mijn man was ietsje ouder. De laatste keer uit met de buurtjes. Volgend weekend zouden we aan de andere kant van het land wonen. Dit was voor ons de laatste kans om onze geile fantasie uit te laten komen. Het leek Pieter ontzettend geil als ik mezelf een keer zou laten neuken door Fred of Wim en zelf had ik daar ook wel oren naar. Ik zou dus kijken of het die avond met een van die twee zou lukken.

Na het tweede witte wijntje begon het plan wat Pieter en ik hadden bedacht. Pieter was in een diep gesprek geraakt met Wim en zijn vrouw Nicolette, terwijl Sita nog steeds bij de bar stond om ons derde rondje op te halen. Ik stelde Fred voor om het gezelschap even te verlaten en naar buiten te gaan om een sigaretje te roken en liep dus even later achter Fred aan naar buiten.

“Je ziet er lekker uit, Minous” zei Fred tegen me terwijl hij me een vuurtje gaf. Ik wist dat hij gelijk had. Ik ben niet onknap, wel een beetje klein, maar slank en met mijn blonde haar in een hoge staart had ik mijn best gedaan voordat we vertrokken. Mijn zomerjurkje was aan de korte kant, en de hakken die ik droeg compenseerde mijn lengte.

“Dank je Fred,” zei ik droog, maar ik voelde dat mijn kutje al nat werd. Dat had ik wel vaker als me een compliment werd gemaakt, maar nu had ik al heel andere gedachten. Gespannen als ik was had ik een dunne zomerjurk aangetrokken waaronder ik alleen een slipje droeg. Mijn tietjes waren vol en niet te groot, het jurkje liet genoeg ruimte om onopvallend met een vestje over mijn schouders, mijn bungelende borstjes te bedekken. Alleen wist ik zeker dat Fred gezien moet hebben dat mijn tepeltjes door de stof heen staken nadat hij me dit compliment had gemaakt. Hij grinnikte een beetje en kleedde me met zijn bruine kijkers uit tot op mijn schoenen. Ik sloeg mijn ogen neer en kon het niet helpen dat ik zag dat de bobbel in zijn broek een bijna verticale streep aftekende in zijn spijkerbroek. We mochten elkaar, Fred en ik, en we hadden soms kleine insinuerende gesprekjes. Onschuldig, en meer ook niet. Maar ik had nu het gevoel dat dit zeker verder zou gaan, en ik was niet van plan het tegen te houden.

“Ik moet even pissen Fred, de wijn begint te zakken” zei ik en drukte een halve sigaret uit op de stenen vensterbank waar we tegenaan leunden en ik maakte aanstalten weer naar binnen te gaan. “Daar hoef je toch niet voor naar binnen nu? Er staat hier niemand en bovendien kan je hier straks in de steeg mij nog gewoon even gezelschap houden als ik nog een sigaretje rook.” Hij had eigenlijk gelijk en op die reactie had ik ook gehoopt. Het was nog vroeg, al schemerde het een beetje. De grote stroom stappers moest nog op gang komen en de steeg naast de kroeg was redelijk diep en slecht verlicht. “Oké,” zei ik, “Maar alleen als je op de uitkijk blijft staan terwijl ik plas.” en we liepen van de toegangsdeuren weg naar de hoek waar de steeg begon.

Vluchtig keek ik om me heen om me te verzekeren dat niemand ons zag. Ik liep een metertje of tien het steegje in. Een hoge heg markeerde de andere kant van de steeg, en tegen de blinde muur van de kroeg vond ik een plekje waar ik hurkte. Ik schopte mijn hooggehakte slippers aan de kant en plantte mijn rug tegen de muur. Leunend, mijn enkels tegen elkaar, mijn jurkje tot aan de taille, trok ik het kruis van mijn slipje opzij. Fred stond twee meter van me af, half in de heg verscholen en keek naar de ingang van de doodlopende steeg. Hij schoot zijn peuk tussen twee vingers weg en zijn hoofd draaide naar mij toe op het moment dat ik mijn vingers door mijn gladgeschoren spleetje haalde. Ik voelde hoe nat ik was en doopte even de toppen van mijn vingers in mijn warme kutje alvorens ze naar boven over mijn clitoris te wrijven. Ik spreidde met twee vingers mijn schaamlipjes en keek naar Fred. Een lange ononderbroken straal urine spoot de schemer in richting de heg. “Ik wist niet dat je zo’n heerlijk gladgeschoren kutje had, Minous. Wat word ik daar geil van als ik zie dat je zit te pissen.” Zei hij schor en vervolgde, “Zal ik je drooglikken als je uitgepist bent?”

Ik schrok toch wel van zijn opmerking en wist niet wat ik moest doen, ik voelde me zo ontzettend geil worden! Ik liet per ongelijk mijn slipje los en stopte niet op tijd toen het kruis weer over mijn schaamlipjes sloot. Ik piste door het kanten broekje heen al was het maar weinig. Fred naderde me nu en ik stond op. Hij pakte me bij mijn middel en voor ik het wist stonden we te tongen en voelde ik zijn hand naar mijn slipje kruipen. Ik voelde de harde bobbel in zijn broek en streelde zijn stijve pik door zijn jeans heen. Zijn vingers gleden behoedzaam in mijn natte slipje en beroerde voorzichtig langs mijn venusheuvel verder naar beneden, over mijn clitoris naar mijn kletsnatte spleetje. Ik manoeuvreerde mijn onderlichaam in een positie waardoor hij zijn lange vingers diep in mijn warme spleetje liet zinken en ik ritste zijn gulp open. Ik nam zijn stijve pik uit zijn broek en pakte zijn ballen. Even later voelde ik zijn strakke eikel tegen mijn gespannen onderbuik. Terwijl hij me bij mijn billen pakte tilde hij me op. Ik sloeg mijn benen om zijn heupen en hij trok het natte kruis van mijn slipje voor mijn gewillige spelonk weg. Langzaam liet hij me zakken en voelde ik mijn hete onderlijf over zijn stijve paal zakken. Met mijn rug tegen de muur van de kroeg, onze partners aan de andere kant ervan, stootte Fred's stijve lid ritmisch in mijn hete natte kutje. Ik voelde zijn schaambeen steeds even tegen mijn gezwollen clitje en al snel voelde ik hoe mijn orgasme naderde. Ik wilde dit al zo lang en nu neukte ik eindelijk met de buurman, drie dagen voordat wij zouden verhuizen. Ik hijgde en beet hem in stilte toe: ” Kom niet in me klaar, Fred, Oh god wat is dit lekker! Maar niet in me spuiten, goed? Beloof je… Aahh!

En ik voelde mijn orgasme vanuit mijn buik naar mijn clitoris rollen. Ik wrong mezelf van zijn stijve lul op het zelfde moment dat ik zijn hete sperma in mijn buik voelde stromen. Snel pakte ik zijn lid om tegen mijn onderbuik aan te houden terwijl ik klaar kwam. Ik voelde zijn sperma over mijn vingers en buik stromen. Met mijn andere hand hield ik mijn slipje open en voelde ik zijn warme zaad over mijn spleetje in het kruis van mijn broekje druipen. Mijn vocht liep langs de binnenkant van mijn dijen uit mijn knijpende kutje. Wat had ik graag zijn spuitende pik in me gevoeld, maar ik durfde niet! In plaats daarvan plaatste ik zijn lul tegen de buitenkant van mijn doorweekte slipje en voelde ik zijn warme zaad door de stof tegen mijn natte schaamlipjes terwijl hij voor de tweede en derde keer spoot. “Slimme actie, Minous,” hoorde ik hem zacht in mijn oor fluisteren. “Dat slipje kan je nu beter maar in de heg achterlaten”. Ik voelde de slierten sperma over mijn vingers lopen terwijl ik zijn eikel nog door de stof van mijn slipje tussen mijn spleetje duwde, het doorweekte kant van mijn slipje plakte van zijn zaad.

Ik wist dat hij gelijk had en likte zijn sperma van mijn vingers toen ik op mijn hurken zijn eikel schoonlikte. Liever had ik de volle laag in mijn hete spelonk opgezwolgen, maar ik was bang dat Pieter daar niet akkoord mee zou gaan. Nu moest ik wellicht verklaren waarom ik geen slipje droeg terwijl Fred's eerste straal sperma toch al in mijn kutje was beland. Ik sloot mijn lippen strak over Fred's gespannen eikel en streelde met mijn warme tong de rand van zijn eikel. Zijn pik werd weer stijf in mijn hand en ik schoof zijn harde lid tot aan mijn huig en weer terug. Nadat ik het laatste beetje zaad uit zijn eikel had gezogen, stond ik op en ontdeed ik me van het doordrenkte vod. Ik schoot in mijn hooggehakte slippers en stond nog voorovergebogen om ze vast te gespen toen ik Fred's handen over mijn billen voelde glijden. Hij spreidde de bollen van mijn kleine bips. Zijn pik gleed voor de tweede keer die avond in mijn natte spleet, deze keer achterlangs. Ik voelde hoe hij zijn harde lid diep bij me naar binnen stootte en kreunde zacht. Ik voelde al snel mijn orgasme en verzwolg zijn harde lul in mijn warme knijpende spelonk. Deze keer liet ik zijn pik diep in mijn kutje klaarkomen, het was toch al te laat. We lachten alle twee verlegen naar elkaar toen we weer terugliepen. Het had maar twee sigaretjes lang geduurd.

Terug in de bar voelde ik zijn sperma uit mijn kutje druipen. Ik stond aan het tafeltje waar al weer een glas witte wijn voor me klaar stond en slurpte zowat de hele inhoud van het glas in een teug naar binnen. Fred's vrouw, Sita proostte naar me en gaf me een knipoog. Ik durfde haar bijna niet aan te kijken en voelde haar man’s zaad langzaam uit mijn kutje langs de binnenkant van mijn benen druipen. Ik hield mijn benen stijf tegen elkaar en durfde niet op een kruk te gaan zitten uit angst dat er een grote natte spermavlek op de achterkant van mijn rokje zou ontstaan. Wim had zich nu losgemaakt van het stelletje wat we vaker daar ontmoetten en liep naar me toe. Pieter gaf me een kus op mijn wang en verdween naar de bar. Iedereen was in gesprek en lette totaal niet op mij. Wat was ik blij! Ik stond net op het punt om naar het toilet te gaan om Fred's sperma uit mijn kutje te laten lopen toen ik Wim's vingers langs de binnenkant van mijn bovenbeen naar boven voelde kruipen. De muziek stond hard dus kwam zijn mond vlak bij mijn oor toen hij me vroeg of ik geen slipje droeg. “Volgens mij ben je ontzettend nat, Minous. Ik zag je vocht op de grond druipen.”

Ik keek over mijn schouder en voelde zijn vingers over mijn bil. Hij zou eens moeten weten dat het Fred's zaad was wat hij op de grond zag kletteren! Ik zette mijn voeten een beetje verder uit elkaar en voelde meteen zijn vingers langs mijn natte schaamlipjes. Hij hield een vochtige vinger voor mijn lippen en ik likte het topje en zoog op zijn vinger voor twee seconden. Ik werd zo geil en voelde mijn kutje knijpen. Zijn ogen gaven een wenk richting het toilet, hij maakte zich los van ons groepje en liep weg. Ik volgde hem naar de wc’s met de gedachte dat het te gek zou zijn als ik ook Wim nog in me zou voelen. “Minous, je bent een vreselijke slet!” beet ik mezelf in gedachten toe, toen ik het herentoilet in liep. “En het heeft nog nooit zo goed gevoeld” dacht ik erachteraan.

Net op tijd zag ik Wim een hokje induiken, maar hij draaide die niet op slot. Ik glipte langs een jonge knaap die met zijn rug naar me toe stond te pissen in het urinoir. In het hokje waar Wim stond te plassen draaide ik de knip op bezet. Wim stond met zijn rug naar me toe en ik pakte achterlangs naar zijn pissende lul. Ondertussen voelde ik Fred's sperma uit mijn kutje druipen. Wim’s lul werd hard in mijn hand en hij stopte met plassen. Ik drukte mijn lichaam tegen zijn rug en trok zijn stijve pik af terwijl mijn andere hand zijn ballen masseerde. Zijn handen naar achteren uitgestoken betasten mijn bovenbenen. Hij vond mijn kutje en ik vergrootte de afstand tussen mijn voeten. Ik streek over zijn harde eikel en voelde zijn vingers langs de binnenkant van mijn dijen over mijn gezwollen schaamlipjes. Hij draaide zich om en betastte mijn tietjes. Mijn vestje viel van mijn schouders en, omdat mijn jurkje een wijde V-hals had, schoof de bovenkant van mijn jurk over mijn schouder naar beneden. Meteen zogen zijn lippen mijn harde bruine tepel nog stijver dan die al was. Met een hand schoof hij zijn eikel door mijn hete schaamlippen en ik kantelde mijn bekken om zijn stijve pik naar binnen te laten. Zijn broek zakte op zijn enkels toen hij op de wc bril ging zitten. Ik glimlachte, trok mijn korte jurkje tot boven mijn heupen en zakte over zijn hete kloppende paal. Ik reed op zijn knoertharde pik en mijn jurkje zakte over mijn tietjes naar beneden. Zo zat ik vrijwel naakt in het herentoilet op de keiharde lul van mijn andere buurman. Zijn mond plukte om beurten aan mijn stijve tepels en ik voelde aan de spanning van zijn pik in mijn kutje dat hij snel zou klaar komen.

Ik kwam klaar op hetzelfde moment dat ik Wim’s hete sperma in mijn onderbuik voelde stromen. Ik perste mijn schaambeen tegen het zijne en voelde hoe zijn zaad mijn hete kutje binnenstroomde. Met zijn pik diep in me wreef ik in opperste extase mijn clitje tegen zijn schaambeen. Ik voelde hoe zijn handen om mijn billen klemden en ik, op mijn beurt, voelde achterlangs zijn ballen. Toen hij klaar was stond ik voorzichtig op. Meteen droop zijn sperma uit mijn hete grot terug over zijn scrotum. Zijn pik was nog altijd stijf en ik hurkte meteen om alle zaad van zijn lul af te likken. Met mijn benen wijd en mijn vingers over mijn clitoris wrijvend likte ik al dat heerlijke zaad op.

Toen ik van de wc afkwam ben ik gelijk naar Pieter gelopen en fluisterde ik hem in zijn oor dat we even naar huis moesten. Wij excuseerden ons even en thuis aangekomen liet ik mijn volgespoten kutje aan hem zien. Ik vertelde hem dat ik mezelf vol had laten spuiten door Fred en Wim. Dat maakte mijn Pieter zo geil dat hij gelijk zijn lul in mijn doorgeneukte spleet duwde en binnen enkele tellen kreeg ik de derde lading zaad op die avond naar binnen gespoten. U liep het zaad van drie mannen echt met stralen langs mijn benen, wat was dat geil zeg. Na nog even een snelle douche te hebben genomen zijn we weer terug naar de kroeg gegaan en hebben we er een leuke en gezellige afscheidsavond van gemaakt.

De vrouwen van Fred en Wim moesten eens weten hoe lekker ze mij die avond hebben geneukt. Nu wonen we jammer genoeg veel te ver weg want anders had ik het zeker nog een keer gedaan.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb