Afgelopen zomer op de boot.

Wij ik Moniek en mijn vriend Tommy waren op het IJsselmeer met onze zeilboot afgelopen zomer precies in de twee weken van die hittegolf heerlijk dat mooie weer alleen van zeilen kwam niets dat gaat niet zonder wind. Maar iedere dag voor anker en in de zon liggen bakken en af en toe zwemmen ging ons ook vervelen dus wij naar de haven van Lelystad gevaren en daar in de avond de stad in misschien moet je daar de weg weten want wij vonden het niet zoveel, wel heerlijk gegeten bij een Italiaan.

Toen terug naar de boot met een taxi en Tommy zat in de taxi de hele tijd aan mij, wat waarschijnlijk kwam door mijn kleding ik had alleen een zomers jurkje aan met daaronder een minuscuul slipje. Ik had bij het eten lekker aan de witte wijn gezeten en de hele dag in de zon gelegen, dus ik was tamelijk rozig en had zeer weinig nodig om geil te worden en hij had dat natuurlijk door wat hem aanspoorde om wat verder te gaan. Hij kuste mij op mijn mond en drong zijn tong naar binnen en met zijn andere hand ging hij gelijk naar mijn slipje waar ik door de dunne stof heen zijn vingers langs mijn lippen voelde gaan, goh wat was dit opwindend zo in de taxi maar ging dit niet te ver? Ik keek door mijn half geopende ogen richting de chauffeur en zag dat hij via zijn binnenspiegel precies tussen mijn benen keek, ik sloot mijn benen een beetje en duwde Tommy wat van mij af dit kon eigenlijk niet. Tommy haalde zijn hand weg en sloeg een arm om me heen. Hij had dus begrepen wat ik bedoelde.

Na 5 minuten stopte de taxi bij de jachthaven en we rekenden af en stapten uit. De chauffeur wenste ons een hele prettige voortzetting van de avond. Hij zei dit wel erg dubbelzinnig zodat wij lachend weg liepen naar onze steiger. Maar toen we om het kantoor van de havenmeester liepen pakte Tommy mij opeens stevig vast en kuste mij op de mond hij drukte zijn onderlichaam tegen mij aan, ik voelde gelijk een groeiende pik tegen mijn kruis aan drukken. Hij liet zijn hand weer naar mijn kutje zakken en streelde door mijn slipje mijn inmiddels kletsnatte poesje. Ik liet mij niet onbetuigd en begon door zijn broek heen zijn pik te masseren wat zo te voelen hem niet onverschillig liet. Hij probeerde mijn kutje binnen te komen maar dat lukte niet echt, ook een klein slipje kan in de weg zitten. Hij rommelde wat en trok mijn slipje naar beneden wat van mijn benen afgleed tot mijn enkels, nu drong hij naar binnen met een vinger en streelde heel even mijn klitje, heerlijk.

Opeens werd het heel erg licht, ik schrok me rot en deed mijn slipje in mijn tas en trok al lopend Tommy mee. Ja dat kan gebeuren in het hoogseizoen, dat de havenmeester nog een ronde doet en daar licht bij nodig heeft, maar ik liep daar nu op de steiger zonder slipje en bloedgeil. Ik voelde het nat van mijn kutje terwijl ik liep. Wij lagen aan de lange steiger en niet in een box, wat ik niet altijd fijn vind want in een box heb je meer privacy. Bij onze boot aangekomen lag er een ander schip pal achter die van ons, daar zat een jongeman alleen op. Hij zei ons gedag en vroeg, lekker uit geweest? Nou ja, ik vertelde hem dat het niet zoveel was enz. Hij vroeg of we wat wilden drinken bij hem aan boord en eigenlijk zei ik te snel ja. Te snel ja had ik gezegd, want ik realiseerde mij opeens dat ik nogal schaars gekleed was alleen in mijn zomers jurkje zonder slipje. Maar ja wat doe je met een situatie als deze gewoon aan boord stappen dan maar. Tommy hielp me aan boord waar ik best gelukkig mee was want de witte wijn was aardig gaan werken, moet je indenken dat de kuip van die boot ongeveer een meter diep was dus in mijn kleding onopvallend instappen viel niet mee. Ik zag de jongeman kijken wat waarschijnlijk wel logisch was er stapt niet iedere dag een halfnaakte meid in je boot.

Na elkaar voorgesteld te hebben, hij heette Steven, vroeg hij wat we drinken wilden. Ja ja hij had wijn, wel rode maar goed wijn is wijn, dus ik aan de wijn en de mannen aan het bier. We kletsten wat over het weer en over boten maar na mijn tweede glas wijn interesseerde mij dat allemaal niet zo veel. Ik was me zeer bewust dat Steven, een hele leuke gozer trouwens, steeds naar mij zat te kijken en vooral naar mijn benen. Stiekem deed ik mijn benen wat uit elkaar om te kijken hoe hij reageerde maar hij verblikte niet. Ik nog iets brutaler en ging verzitten waarbij mijn jurkje wat omhoog kroop en ik deed mijn benen nog iets verder uit elkaar. Daarbij keek ik Steven even recht in de ogen en ja hoor, hij kreeg een kleur en sprak snel verder met Tommy over een rolfok (dat is een zeil). Goh wat werd ik hier opgewonden van ik vroeg Steven of hij nog wijn had en of ik het zelf mocht pakken in de kajuit. Je gaat je gang maar zei Steven zonder me aan te kijken. Ik de kajuit in en tapte mijn glas nog eens vol. Steven riep, wil je voor ons een biertje meenemen? En ik reageerde bliksemsnel met mijn antwoord zal wel door de wijn komen denk ik, waar staat dat dan? Een tel later stond ik in de kleine kajuit met Steven die me wees waar het bier stond. Maak jij ze open, vroeg ik aan hem. Terwijl hij de flesjes openmaakte stootte hij met zijn arm tegen mij aan. Ik greep me aan Steven vast om niet te vallen, ik bleef overeind. Maar wat gebeurde er met me. Ik voelde zijn aanraking en een siddering ging door mijn lijf. Hij merkte dat want hij drukte zich heel even tegen mij aan.

Weer terug in de kuip bij Tommy kroop ik lekker dicht tegen Tommy aan, hij keek mij aan en glimlachte. In een opwelling veerde ik omhoog en kuste hem vol op zijn mond waarbij mijn jurkje zowat tot aan mijn middel omhoog ging. Ik ging weer zitten en keek Steven aan maar die had alleen oog voor mijn kruis. Hij keek nu echt onbeschaamd naar mijn kruis. Ik draaide wat en spreidde mijn benen iets. Nu keek Steven tegen mijn poesje aan. Ik spreidde nog een beetje mijn benen. Zo, wat was ik geil. Ik liet me tegen Tommy aanvallen en legde mijn hoofd tegen zijn borst terwijl ik met mijn hand richting zijn pik ging. Oh wat wilde ik graag een harde pik voelen.

Tommy is wel wat gewend van mij maar dit nog niet. Hij tilde mijn hoofd op en keek mij met vragende ogen aan en ik haalde mijn schouders op en likte mijn lippen nat. Hij weet dat als ik dat doe ik vreselijk geil ben. Ondertussen kneedde ik zijn pik die keihard was geworden. Met mijn andere hand tilde ik mijn jurkje verder omhoog zodat Steven mijn kut goed kon zien. Ik draaide iets zodat ik bij mijn verbaasde Tommy zijn lul uit zijn broek kon halen en dat lukte aardig. Ik rook de mannelijke geur en werd helemaal gek, in mijn mond moest deze harde pik. Heerlijk, eindelijk een pik waar ik aan kon komen. Terwijl ik op Tommy zijn pik zoog ging ik met mijn andere hand naar mijn spleetje. Goh wat was die nat en wat was ik geil. Ik stopte heel even een vinger in mijn drijfnatte kutje. Je kon het horen soppen, ik liet mij van de bank glijden zodat ik Tommy beter kon pijpen. Daarbij kwam ik tegen Steven aan die mij bij mijn billen greep en terwijl ik aan het pijpen was streelde Steven mijn billen. Hij werd wat overmoedig want zijn handen gingen naar mijn kletsnatte kut en hij stopte gelijk een vinger in mijn poes, wat bij mij een kreetje opleverde van genot. Tommy keek langs mij en zag wat er gebeurde en dat ik het zalig vond.

Tommy trok mijn jurkje nu helemaal omhoog en ik liet zijn lul even glippen om het jurkje over mijn hoofd te doen. Ja daar stond ik dan, poedelnaakt midden in de nacht op een vreemde boot met twee heerlijke mannen die mij beslist wilden helpen om van mijn geile bui af te komen. Ik draaide mij om zodat ik mij even op Steven kon concentreren. Ik was best wel benieuwd naar zijn pik. Ik maakte zijn broek los en hij trok hem met slip en al gelijk naar beneden. Zijn pik stond recht overeind en de eerste druppeltjes vocht hingen er al aan. Zo wat moet die gozer geil zijn, dacht ik en ik boog voorover om zijn pik af te zuigen. Zijn pik was een stuk dikker dan die van mijn vriend. Ik had er best wel moeite mee in het begin, maar nu was ik er aan gewend en ik begon strak met mijn lippen om zijn massieve paal te bewegen wat een luid gekreun opleverde. Tommy masseerde inmiddels mijn tieten en stond tegen me aan te rijden met zijn pik tegen mijn billen. Ik bewoog mijn billen tegen hem aan en hoopte dat hij zijn pik in mijn kletsnatte kut zou rammen. Ik tilde mijn been iets op zodat zijn pik mijn kut zou raken, maar Tommy mijn lieve Tommy stootte in een keer zijn lekkere harde pik in mijn geile doos. Ik gilde zowat van genot, mijn god wat had ik hier naar verlangd. Ik gromde met die grote pik in mijn mond en kwam na drie stoten van Tommy al klaar. Maar geblust, nee dat was ik nog niet. Ik was zo vreselijk geil. Opeens stopte Tommy en duwde me opzij. Zo en nu ruilen. Ik keek hem aan en zag zijn geile blik. Ik draaide mij om en hapte mijn Tommy zijn lul naar binnen die kletsnat was van mijn eigen geil.

Steven liet het zich geen twee keer zeggen en begon zijn zeer grote pik bij mij naar binnen te drijven. Ik hapte naar lucht en moest mij ontspannen om zijn grote leuter er in te krijgen, maar het ging. Hij was heel voorzichtig en stootte heel langzaam en rustig, het tempo langzaam opvoerend. God wat was dit geil. Ik kwam weer klaar en hoopte maar dat dit nooit ophield. Steeds sneller stootte Steven zijn pik nu in mijn kleddernatte opgerekte kut. Met iedere stoot kreeg ik Tommy zijn pik tot achter in mijn keel, steeds sneller pompte die grote pik in mijn kut en steeds sneller bewoog ik mijn lippen om die andere pik. Opeens begon ik te trillen niet normaal meer. Ik wist niet wat er gebeurde maar ik explodeerde en kwam vreselijk klaar terwijl achter mij Steven zijn lading in mijn opgerekte kut spoot deed ik iets wat ik nog nooit gedaan had. Ik hield Tommy zijn pik in mijn mond en toen kwam hij klaar, de ene golf na de andere voelde ik in mijn mond komen ik moest mijn mond half open doen om niet te stikken.

Vreselijk lekker en trillend zakte ik op de bodem van de kuip. Overal voelde ik sperma uitlopen. Ik voelde dat mijn hele lijf onder het zaad zat en na bijgekomen te zijn vroeg ik aan de jongens die daar stonden alsof ze zich schamen, en boys was het lekker? Ik vond het zalig. Heerlijk twee van die lullen in mijn lijf en jullie? Onwijs lekker zei Steven en Tommy beaamde dat door te zeggen, he Steven geef je alleen maar zaad weg of ook nog een biertje, waarop Steven lachend bier ging halen. Steven riep ik, heb je hier ook iets van zeep dan spring ik overboord om me te wassen, en ja hij had dat maar wilde perse mee het water in omdat hij vond dat het te gevaarlijk was na al die wijn. Oké dan, maar na 5 minuten het water weer uit gegaan. Het was toch best wel koud na zo’n geil avontuur. Ik ga slapen, zei ik tegen de boys en gaf ze allebei een hartstochtelijke zoen. Wij nemen nog een biertje en gaan dan ook slapen doei.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten