Ze gaat los op een oude lul.

Soms gebeuren er dingen die je totaal niet verwacht. Ik ben een tevreden man van 35 jaar en heb een schat van een vrouw die 8 jaar jonger is dan ik zelf. Al zou men niet zeggen dat ze de dertig al gepasseerd is. Ze ziet er nogal erg jong uit en de meeste mensen denken dan ook dat ze een jaar of 20 is. Verder is ze niet echt groot, maar wel prachtig slank en heeft ze een paar mooie ronde billen en een paar heerlijke borsten met kleine stevige tepels. Ik ontmoette haar ruim 6 jaar geleden en er was gelijk een klik tussen ons. In het begin bestond onze relatie uit pure vriendschap, maar van het een kwam het ander en toen we voor de eerste keer het bed in waren gedoken werd alles anders en raakten we echt verliefd.

Ze was gek op seks en het werd voor haar dan ook een grote was ontdekkingstocht. Ze had voor mij al wel een paar vriendjes gehad maar eigenlijk nog nooit echt van hun genoten. Bij mij leerde ze te genieten en aan te geven wat ze lekker en geil vond. Ze ging steeds een stapje verder in bed. Ik zelf ben eigenlijk wel een ruimdenkend persoon op het gebied van de seks en zeg altijd, je moet in je leven alles een keer proberen, dan weet je pas of het lekker is. Goed, bijna alles proberen dan, want er zijn bepaalde dingen die niemand wil proberen. Maar ik heb dus niks te klagen over mijn vrouw, ze wil altijd wel seks en ze is altijd wel geil en nat.

Hoe geil ze is dat merkte ik afgelopen weekend pas echt, we gingen een lang weekend naar een huisje op een bungalowpark in Limburg. Voor ons stadsmensen is dat altijd wel even lekker, rust en schone lucht. We hadden een fantastisch huisje met alles erop en eraan er zat zelfs een kleine sauna in het huisje. Naast ons huisje stond een privé-huisje en daar verbleef een oudere man. We ontmoette hem toen we bezig waren met het uitladen van onze auto, hij stelde zich voor als Henk. Het bleek dat hij al ruim 15 jaar de eigenaar van het huisje was en daar regelmatig alleen verbleef. Henk is een vriendelijke oude man van 67 jaar oud en houd duidelijk van gezelligheid want hij bood ons gelijk een biertje aan. Mijn vrouw drinkt geen bier dus pakte ze een wijntje uit onze koelkast en zo zaten we eigenlijk al vroeg aan de drank.

Daarna gingen we ons huisje maar eens bekijken en hebben we onze spullen opgeruimd. In de middag liepen we een rondje over het park en bij de bar op het terras zat Henk. Hij bood ons weer wat te drinken aan en zo zaten we dus weer met Henk aan de drank, lekker van de zon te genieten. Mijn vrouw droeg een rokje met topje en slippers. Het was inmiddels al na zessen en we besloten om bij de snackbar wat te eten te halen en mee naar ons huisje te nemen, we hadden Henk uitgenodigd om bij ons te blijven eten. Het was gewoon lachen met hem en bovendien was hij uiterst sympathiek. Nadat we lekker hadden gegeten gingen we weer aan de borrel. We zaten regelmatig te lachen en op de achtergrond hadden we wat gezellige muziek aan, we hadden het over allerlei dingen en toen kwam het onderwerp seks ter sprake.

Mijn vrouw was benieuwd of Henk op zijn leeftijd nog wel eens seks had. Hij lachte en zei, niet zo vaak meer als ik zou willen en al helemaal niet met een leuke jonge meid. Werkt alles dan nog wel lachte mijn vrouw. Henk lachte en zei, moet jij eens opletten hoe goed hij het nog werkt. Daar moesten we alle drie hartelijk om lachen. Het werd later en Henk ging naar het toilet. Ik keek mijn vrouw aan en zei, jij bent nieuwsgierig naar zijn seksleven. Ze lachte en zei, ja ben eigenlijk wel benieuwd hoe het is als je al zo oud bent. Ik lachte en zei, ach misschien kan je hem even helpen. Ze lachte en zei, dat houd die niet vol, we lachte er beide om. Henk kwam weer terug en ging zitten, hij nam een slok van zijn bier, keek mijn vrouw aan en zei, met jou zou ik bijvoorbeeld wel even willen rollebollen. We lachten erom en mijn vrouw vroeg, hoe ziet u dat voor zich? Hij lachte en zei, gewoon even je lichaam strelen en je overal lekker likken. Daar werd weer omgelachen en te merken was dat de drank deze oude man wat losser maakte. Mijn vrouw lachte en zei, en dat is alles, bent u dan al klaar. Henk ging nu naast mijn vrouw zitten en bekeek haar van top tot teen. Hij keek mij aan en zei, mag ik. Ik lachte en zei, dat moet u aan haar vragen, niet aan mij. Ik dacht toch dat ze nee zou zeggen. Mijn vrouw lachte en zei, nou laten we dan meer eens kijken of ik opgewonden word.

Nou, dat was even complete verrassing voor me, ik dacht dan ook dat het een geintje van haar was. Henk liet er echter geen gas over groeien en streelde gelijk haar blote bovenbeen. Mijn vrouw lachte en Henk zei, zo dat is lekker zacht. Hij bewoog zijn hand verder omhoog en wreef over haar borsten, mooie borsten hoor, lachte hij. Mijn vrouw liet het gewoon toe en ik keek met grote ogen hoe deze oude man haar borsten betastte. Hij ging gewoon door en nu schoof hij haar topje en bh omhoog. Hij lachte en speelde met haar blote tepel, die toch wel behoorlijk hard was geworden. Shit, ik zat daar op de bank genageld en had het zelf niet in de hand. Mijn vrouw liet het toe en aan haar gezicht te zien vond ze het leuk en spannend. Mijn vrouw stond op en zei tegen Henk, kom gaan we even de sauna in. Henk lachte en liep duidelijk opgewonden achter mijn vrouw aan. Daar ging ze geheel uit de kleren, wat Henk ook deed. Zijn borstharen waren goed zichtbaar en ook zijn buikje, maar daaronder hing toch wel een flinke lul. Mijn vrouw lachte en zei, dat is een flinke jongen, maar die zal ik eerst even scheren. Ze pakte een nieuw scheermesje van mij, scheerschuim en een schaar en maakte de lul van Henk helemaal kaal, die door haar handen gelijk al een stijve kreeg.

In de kleine sauna was net genoeg ruimte voor twee. Ik stond dus te kijken door het raampje en zag ze beide naakt zitten. Henk streelde haar borsten en gleed langzaam omlaag met een hand en ik zag hoe mijn vrouw haar benen spreidde en hoe Henk zijn vingers door haar kale kleine kutje liet glijden. Dit was echt geil, die oude man was mijn vrouwtje aan het vingeren en ik zag hoe ze haar hand over zijn toch wel erg grote lul liet glijden en hem aftrok. Zo zaten ze elkaar een klein kwartier lekker op te geilen. Ik zag hoe Henk twee vingers in haar kutje liet glijden en dat haar geile kutsap op zijn vingers zat. Ik zelf werd steeds geiler van het kijken naar mijn vrouw met deze geile oude man.

Ik liep terug naar de kamer om even te roken en liet ze alleen. Terwijl ik op de bank zat zag ik ze de slaapkamer in stappen. Ik liep er ook heen en zag mijn vrouw over Henk heen zitten en ze was zijn grote oude lul aan het pijpen en Henk was druk bezig met het likken van haar geile kutje. Jezus, waar zou dit eindigen, gaat ze straks nog met hem neuken ook, dacht ik. Ze zoog Henk goed en hij likte en vingerde haar lekker. Ze draaide zich even later om en pakte zijn gevaarte vast en zakte over zijn lul heen, die soppend naar binnen gleed. Mijn vrouw hijgde met haar mond wijd open, ze keek me aan en zei, O, schat wat een grote lul heeft hij. Wat geil, ik stond te kijken hoe mijn vrouw een bijna 40 jaar oudere lul in zich geschoven kreeg en daar van genoot. Ze wipte op en neer en hij gleed er helemaal in. Henk greep haar borsten beet en speelde met haar tepels. Dat Henk het nog niet verleerd was, was duidelijk. Hij neukte mijn kleine vrouwtje in diverse standjes op het bed met zijn grote oude lul. Ik stond erbij en keek ernaar. Mijn vrouw kwamen meerdere keren klaar en Henk kwam zelfs twee keer klaar.

Na een uurtje waren ze uitgeneukt en kwamen ze weer terug naar de kamer waar we nog wat te drinken namen. Het was al rond de klok van 2 uur en Henk ging weer naar het toilet, toen mijn vrouw me vroeg me of ze samen met Henk op bed verder mocht. Ik lachte en zei, natuurlijk, je vind het leuk en lekker hè. Ze lachte en zei, ik vind het zo ontzettend geil dat die oude man mij neukt als jij kijkt. Goed, lachte ik, dan ga ik gewoon in de andere kamer slapen en dan kan jij met Henk kijken of hij nog wil. Zo gezegd zo gedaan, ik lag op bed en hoorde hun in de andere kamer lachen. Tja, slapen dat ging natuurlijk niet. Ik was nieuwsgierig en liep naar hun kamer waar ik mooi naar binnen kon kijken via de open deur. Ze lagen onder het dekbed en waren aan het tongen, te zien was dat het dekbed op en neer ging. Henk kroop weer op mijn vrouw en onder het dekbed in het donker begon hij haar weer te neuken. Ze hijgde zwaar en genoot er zo te horen flink van. Het bed kraakte behoorlijk. Haar benen had ze nu hoog en wijd en Henk paalde er flink op los. Ik hoorde haar flink klaar komen met haar benen in zijn nek. Na een aantal diverse standjes gingen ze de woonkamer in. Ze hadden niet door dat ik hun kon zien. Op de bank werd mijn vrouw weer flink genomen door die oude lul. Ze deden diverse standjes op de bank en eettafel en Henk kwam met een flinke kreun klaar en spoot zijn oude zaad tegen en in haar flink natte openstaande kut.

De volgende dag moesten we er beide wel om lachen. Het was spannend en geil en mijn vrouw wilde best nog wel eens met Henk neuken. Het leek haar geil om het in zijn huisje te doen en ik moest dan door het raam naar hun kijken. Zo stond ik die middag in de tuin te kijken hoe mijn vrouw wederom door Henk werd genomen in zijn huisje. Ze liet zich helemaal gaan. Hij propte kaarsen in haar kutje en vingerde en likte haar geile sap. Hij nam haar nu zelfs ook anaal. Ze zat wijdbeens op het aanrecht en Henk duwde zijn lul in haar kontje en mijn vrouw duwde een leeg bierflesje in haar kut. Zo zag ze Henk haar kontje vol spuiten terwijl ze zelf door het flesje ook spuitend klaar kwam en Henk onderspoot, die vond het geweldig. Ongelooflijk, ik zag dingen van mijn vrouw waarvan ik niet eens wist dat ze daartoe in staat was. Voor haar was het ook nieuw dat ze zelf spuitend klaarkwam.

Diezelfde middag deed ik ook nog mee en hebben we mijn vrouwtje gesandwicht en dubbel volgespoten. Dat was een geil weekend met een hoop seks en Henk mocht al zijn fantasieën op mijn vrouw uitproberen. Nou die had het weekend van zijn leven en met Hemelvaart kunnen we bij hem in zijn huisje blijven slapen. We hebben er nu al zin in en ik wil wel weer zien hoe ze los gaat op die oude lul.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb