Mijn vrouw voor mijn vriend.

Mijn vrouw Iris trok snel haar rok, BH en slipje uit. Meteen ging ze weer op de bank liggen, geheel naakt met haar benen strak tegen elkaar. We zijn al lang bij elkaar, maar toch vind ik haar nog steeds enorm aantrekkelijk en sexy. Eigenlijk is dat toch wat raar, want als je goed naar Iris kijkt, is ze niet lelijk, maar ook niet knap. Toch blijf ik haar heel aantrekkelijk vinden. Ze heeft lang krullend haar, maar ook een kilootje te veel, grote borsten die wel een beetje hangen maar nog steeds een heerlijk kutje. Gelukkig scheert Iris zich altijd, waardoor haar schaamlippen goed tot hun recht komen! Haar schaamlippen zijn groot, een klein beetje gerimpeld, maar wel zacht en zeer uitnodigend!

Ons seksleven is redelijk goed te noemen, maar in de loop der jaren is het wat minder spannend geworden dus doen we het nu nog gemiddeld tweemaal per maand. We maken het soms wat spannender door het spelen van een rollenspel, daar raken we erg opgewonden van en zo komen we dan iedere keer ontzettend lekker klaar. We houden nog steeds ontzettend veel van elkaar en we zijn elkaar ook altijd trouw gebleven. Als Iris haar eerste orgasme heeft gehad, blijft ze zo geil, dat ik bijna alles met haar kan doen.

Maar goed, het was alweer even geleden dat we geneukt hadden en ik had er wel weer eens zin in, zeker omdat ik een plan in gedachten had. Iris lag dus lekker op de bank een boek te lezen en ik vroeg haar ineens of ze zich voor mijn ogen wilde bevredigen. Daarom kleedde ze zich snel uit. Dat vind ik altijd mooi, Iris is een echte rokjesvrouw en als ze die uitdoet, doet ze dat heel sexy. Dus daar lag ze, naakt op de bank. Ik pakte mijn telefoon erbij en begon haar te filmen. Iris begon met het kneden en strelen van haar zachte borsten, ze duwde ze wat naar binnen en omhoog, met haar beide duimen en wijsvingers haar bruine tepels knijpend. Ze masseerde, kneedde en kneep in haar borsten en ik zag aan haar gezicht dat het haar opwond, helemaal omdat ik toekeek en haar ondertussen aan het filmen was. Terwijl ze haar borsten kneedde, trok ze haar knieën langzaam omhoog. Toen ze haar knieën helemaal op had getrokken, bleef ze even stil liggen en terwijl ze geil in de camera keek opende ze langzaam haar benen. Langzaam kwam haar kutje tevoorschijn! Wat een prachtig zicht! Ze bleef haar benen spreiden, waardoor haar schaamlippen zich ook iets openden. Haar binnenste schaamlippen plakten aan elkaar, maar begonnen zich ook wat te spreiden. Ze was al behoorlijk nat, zag ik!

Ze streelde met een hand over haar buik en zakte langzaam naar beneden. Al snel vonden haar vingertoppen haar klitje, teder bewogen haar vingertoppen over haar klitje. Iris sloot al snel haar ogen en bleef zo zachtjes doorgaan. Ik weet dat ze het op die manier het lekkerst vindt, ze komt dan altijd hevig klaar. Af en toe gleed haar middelvinger door haar schaamlippen heen op zoek naar vocht. En als haar vinger dan glimt van haar kutsap, wordt de natte middelvinger direct weer gebruikt om over haar klitje te wrijven. Iris zette een been op de grond naast de bank, om mij een nog beter zicht te geven. Ik filmde haar kutje in close-up, haar vingers, haar harde tepels en haar van geilheid verwrongen gezicht. Ik zag haar hand sneller bewegen, haar andere hand gleed ook naar beneden en twee vingers glibberden in haar neukholletje. Iris verhoogde haar tempo, haar kutje glom van nattigheid. Haar heupen begonnen neukbewegingen te maken, haar ademhaling ging sneller en sneller, ze begon te kreunen. Ik slikte, door de beelden via mijn camera raakte ik erg opgewonden! Haar vingertoppen gingen vliegensvlug over haar klit. Ze had met haar duim de huid boven haar klit omhoog getrokken waardoor alles strak stond en de clitoris vrij kwam te liggen. Met haar andere hand ramde ze in hoog tempo twee vingers in en uit haar natte kutje. Haar vingers waren drijfnat van haar kutsappen. Opeens duwde ze haar bekken hard omhoog en ze kreunde het uit! Ze kwam klaar op een ongekend geile manier! Ik trok snel mijn kleren uit en nam plaats tussen haar benen op de bank. Ik probeerde te blijven filmen en dat zag Iris met een glimlach aan. Terwijl mijn lul al recht naar voren stond, keek ik zo in haar natte gleuf! Wat was ze geil, ze was drijfnat en haar kutje stond een beetje open om mij te ontvangen. Maar nu begon ik pas met het plan wat ik in gedachten had.

Een beetje verlegen kijkend zei ik stotterend tegen Iris, “ik heet Arnold, ik ben nog maagd, ben erg verlegen, maar ik heb wel een dikke pik.” Iris begreep meteen dat ik een rollenspel wilde spelen want ik heb een kleine pik van nog geen 16 centimeter, maar ze zat meteen in haar rol. “Zo, Arnold, dus jij hebt een dikke pik en je hebt het nog nooit gedaan? Zal Iris jou dan eens even helpen? Vertel me eens Arnold, vind je me mooi? Heb ik geen heerlijke dikke tieten? Zie mijn tepels eens, ze zijn lekker hard omdat ik graag geneukt wil worden door jouw dikke pik! Wacht even, oh, ik zie dat hij al lekker stijf is! En Arnold, wat is hij mooi en groot en stijf! Ik weet niet of hij wel zal passen, zullen we dat eens proberen? Kom maar Arnold, kom maar dichterbij. Nee, hij mag er nog niet in, eerst ga je mijn poesje likken, kom maar.” Ik deed net alsof ik haar gleuf nog nooit had gelikt en deed het onhandig. Iris snapte het en gaf heel gerichte bef tips. Om eerlijk te zijn gaf ze tips die ik zelf ook nog niet kende. Terwijl ik uitgebreid haar prachtige kut helemaal uitlik, geeft Iris diverse aanwijzingen en laat ze steeds luider merken hoe geil ze is! Met het nodige gedoe filmde ik alles, maar ik betwijfelde of het er wel goed op zou komen. Ze kreunde, maakte geile opmerkingen en bewoog haar bekken voortdurend! Wat was ze geil, dit rollenspel wond haar echt op!

Iris eiste van me dat ik een vinger naar binnen schuif. Ik deed net of ik niet wist hoe dat moest en Iris hielp mij weer. “Ja, stop je middelvinger er maar in. Zie je hoe gemakkelijk dat gaat? Dat komt omdat ik zo nat ben. Die nattigheid zal er zo voor zorgen dat ik jouw dikke pik goed naar binnen kan laten glijden! Ja, ga maar wat sneller met die vinger. Oh ja, draai hem maar een beetje. Goed zo, Arnold, je bent een snelle leerling! Zo ja, en nu maak je een kromming met je vinger en als je daar een speciaal plekje voelt, ga je dat masseren. En je kunt me gewoon blijven likken hoor! Goed zo Arnold, wat doe je dat lekker zeg. Je bent een natuurtalent! Wil je ook af en toe over mijn kutlippen likken? Ja, die dunnere flapjes zijn ook schaamlippen, zuig ze maar eens lekker naar binnen, goed zo! Zeg, Arnold, is jouw pik al een beetje groot en stijf? Ben je er klaar voor om me te neuken, want ik ben er helemaal klaar voor om door jou geneukt te worden, Arnold, met je dikke pik! Dat is wat ik altijd al wilde, een heel dikke pik in mijn natte, rijpe kut!”

Iris pakte mijn hoofd en tilde die omhoog. Toen zag ze de camera in mijn hand, ze pakte die hand en zei recht in de camera, “Arnold, neuk me nu, ik wil je van je maagdelijkheid verlossen en je in mijn bezit nemen. Pak je super dikke pik en neuk me nu!” Het lukte me bijna niet om dit alles te filmen, toch bleef ik het doen. Ik deed alsof ik liep te stuntelen met mijn pik bij haar kut. Iris greep in en pakte mijn super stijve pik beet. Ze zette hem voor haar kut, bewoog mijn eikel over haar klit, door haar zachte schaamlippen en maakte hem nat. Dat ging gemakkelijk, want er kwam voldoende kutsap uit haar gleuf. Iris zei nogal commanderend dat ik hem nu naar binnen moest duwen. Dat deed ik, maar ik zorgde ervoor dat dit geile moment uitstekend in beeld kwam. Iris was zo nat, dat ik met gemak tot aan mijn scrotum bij haar naar binnen kon gaan. Onmiddellijk omhelsden haar benen mijn heupen en smelten we tot een eenheid. Ik deed daarna niets, dus Iris zei, “oh Arnold, je zit er in! Wat is hij groot en dik! Zo’n dikke pik heb ik nog nooit gevoeld! Ga maar heen en weer, in en uit. Ja Arnold, goed zo, dat doe je lekker! Nu mag je sneller en harder! Ja Arnold, neuk me als een dekhengst, kom op!” Ik begon in een steeds hoger tempo te neuken en merkte dat ik ook ontzettend opgewonden werd. Mijn pik was harder en stijver dan ooit! Iris herkende ik bijna niet meer, ze ging tekeer, kreunde en hijgde luidruchtig, ze duwde haar bekken omhoog en omhoog! Ik bleef filmen, maar wist niet of het nut had. Iris leek weer klaar te komen, ongelofelijk gewoon! Ineens stopte ze. Ze zei, “Arnold, zo lekker ben ik nog nooit geneukt, wil je me nu echt als een dekhengst neuken?” Ze haalde mijn pik uit haar kut en draaide zich om op ellebogen en knieën. Ze toonde me haar volle billen, een licht knijpend kontgaatje en een wijd openstaande kut! Ik filmde haar meteen, terwijl ik mijn stijve pik zag kloppen. Die filmde ik ook even, maar al snel filmde ik haar kontje weer. Ik filmde haar kut en in de verte zag ik haar rijpe tieten hangen. Wat zijn ze toch eigenlijk mooi, die lekkere tieten van mijn echtgenote. Toen verscheen de hand van Iris. Ik filmde haar hand die over haar onderbuik naar haar kutje gleed. Eerst masseerde ze haar klit en daarna haar schaamlippen. Iris zei, “Arnold, dit is mijn heilige plekje waar jij welkom bent. Jij bent de tweede ooit die mijn kut ziet en de tweede die zijn pik erin mag stoppen. Kijk mijn kutje eens, hij is heet en nat en hij staat helemaal open voor jou! Wil je mij beklimmen als een echte hengst en die grote, dikke pik erin rammen. Ik kom bijna klaar en als jij klaar wilt komen, spuit dan maar al je zaad diep in mijn gleuf, Arnold.”

Tja, wat doe je dan, ik zat achter haar, kwam overeind, zette mij schrap en terwijl Iris mijn kloppende pik beet pakte en richtte, duwde ik me naar binnen. Dit kon ik nog wel goed filmen, maar daarna werd het allemaal wat trillerig. Ik begon Iris te dekken. Ik voelde me ook echt een dekhengst, die een tochtige merrie moest bevruchten. Iris moedigde me aan. “Kom op Arnold, je kunt nog harder en dieper! Ga door, ik voel hem zo lekker in mijn kutje! Oh ja, ik ga klaarkomen op jouw dikke pik, Arnold! Oh ja, ga je ook komen Arnold? Ga jij je volle ballen legen in mijn geile open kut? Ga je dikke stralen heet zaad in mij spuiten? Ah, Arnold, kom maar, spuit maar, ik kom, ik kom. Jaaaah, wat heerlijk!” Al kreunend en schreeuwend kwam Iris klaar op mijn bescheiden pik, denkend dat het een heel dikke pik is. Ook ik kwam klaar en spoot voor mijn gevoel een liter sperma diep in haar neukparadijsje! We vielen beiden neer op de bank en we genoten na. Iris zei dit rollenspel heerlijk gevonden te hebben, ze had ook een beetje de indruk dat mijn pik groter leek dan anders. We streelden elkaar nog een tijdje en gingen later uitgeteld naar bed, om te slapen.

Een maandje eerder sprak ik Arnold, een goede vriend van mij. Ik ken hem van voetbal, we hebben jarenlang bij elkaar in hetzelfde team gezeten. Hij was een half jaar eerder gescheiden en daardoor kwam hij enkele malen per maand bij ons langs om te eten en wat te kletsen. Op een gegeven moment gaf hij aan het zat te zijn om steeds zichzelf maar weer af te moeten trekken. Hij miste de seks enorm! Hij had het er echt moeilijk mee. Hij was niet echt zo’n versierder en een prostituee vond hij helemaal niets. Ik beschouw hem echt als een goede vriend. Ik weet dat hij een veel grotere pik heeft dan ik heb. Ik wilde echt iets voor hem doen. Ik heb toen een plan bedacht dat ik als enige in mijn hoofd had. Ik heb de filmopnames van het hierboven beschreven neukfeestje met rode wangen naar hem opgestuurd met de vraag wat hij ervan vond en of hij volgende week bij ons langs wilde komen. Ik heb hem op het hart gedrukt dat Iris nergens vanaf wist! Hij mocht dan van mij zich tot die tijd niet meer aftrekken, alleen een keer bij het zien van het filmpje. Hij appte na een uur dat hij het filmpje waanzinnig geil vond, dat hij zich super heerlijk had afgetrokken en dat hij graag volgende week langs wilde komen.

Arnold kwam de week erop langs. Hij kwam vaker langs, dus mijn vrouw Iris begroette hem hartelijk met een stevige knuffel. Dat deed ze altijd, maar ik zag nu ineens dat Arnold een andere blik had toen Iris haar flinke, zachte tieten tegen hem aandrukte. En ik voelde toch wat jaloezie, omdat ik wist dat hij die tieten ging zien en kneden en hij mijn Iris waarschijnlijk ging neuken. Ik was echt gespannen, maar mijn pik was al behoorlijk stijf! Na de koffie ging Iris even douchen en kwam even later in haar badjes naar beneden. Ik kon zien dat ze geen BH meer aanhad, want haar romige hangtieten schommelden supergeil heen en weer. Iris was zich niet bewust van die twee supergeile mannen in de woonkamer. Ik zat op de bank en Iris ging op de bank liggen, op haar zij, met haar hoofd op mijn schoot. Ze glimlachte even, want ze voelde mijn stijve, maar ze kon niets doen, omdat Arnold in een stoel dicht bij haar voeten zat. We keken tv en ineens vond ik dat het moment daar was. Ik rommelde wat met de afstandsbediening en ineens kwam groot in beeld de filmopname die ik de week ervoor had gemaakt. We zagen Iris op de bank liggen en ze spreidde haar benen zodat haar heerlijke, geile en natte kut tevoorschijn kwam. Iris protesteerde meteen toen deze beelden op tv kwamen, want er was nog nooit een ander geweest die haar naakt had gezien en nu zat Arnold er met een verlekkerde blik naar te kijken! Ik hield Iris meteen stevig vast en zei dat we dit filmpje gingen kijken en dat ze zich nergens voor hoefde te schamen. Iris schaamde zich dood, ze protesteerde nadrukkelijk, maar bij elke minuut van de beelden werd haar protest minder en ging ze zich steeds meer focussen op de beelden. Ik denk dat zij ook geil werd van haar eigen masturbatieshowtje.

De spanning in de woonkamer nam toe, ik slikte en voelde mijn stijve nog harder worden. Iris begon al iets met haar hoofd over mijn kruis te wrijven. Arnold ondertussen, keek kwijlend en met grote ogen naar de beelden! Zijn broek stond op knappen want ik kon zien dat zijn pik steeds groter werd. Op het moment dat Iris tijdens de filmopnames recht in de camera keek en ze Arnold smeekte haar te neuken, stopte ze met haar protest. Ze wist dat dit niet meer te stoppen was en stiekem keek ze met een oogje naar Arnold die geobsedeerd naar de beelden keek. Ondanks dat hij de beelden al eerder had gezien, wond het hem weer op! Iris zag nu ook de grote vlaggenmast in zijn broek en ik voelde opwinding bij Iris opkomen. Daarom begon ik zachtjes haar gezicht en hals te strelen. Mijn hand schoof langzaam naar beneden en zo kwam ik bij haar dikke tiet. Ik masseerde die zachtjes en reikte naar haar tepel. Ja hoor, haar tepel was zo hard als staal! Ik streelde, masseerde en kneep de tepel en ik voelde de opwinding groeien bij Iris. Langzaam deed ik haar badjas iets open en legde haar heerlijke tiet bloot. Iris voelde zich geil worden en had geen bezwaar dat Arnold haar naakte borst kon zien. Arnold keek op de tv toch al naar haar wild schommelende tieten en naar haar natte kutje die inmiddels hitsig gespleten werd door mijn knalharde pik! Arnold had dus al meer van haar gezien dan alleen maar haar blote tiet. Het filmpje liep ten einde en de stilte die toen viel valt niet te beschrijven. Ik bleef haar tiet masseren en Arnold draaide zich naar ons. Hij stond op, toonde zijn volle, strakgespannen broek en ging op heuphoogte bij Iris op de grond zitten, naast de bank, dus. Hij begon het onderbeen van Iris te strelen. Haar badjas eindigt bij haar knieën, waardoor Arnold vrij spel had. Ik opende de badjas wat meer zodat de andere borst ook bloot kwam te liggen. Ik vroeg aan Arnold wat hij van het filmpje vond en hij zei dat hij nog nooit zoiets geils had gezien, dat hij Iris een ongelooflijk hitsig vrouwtje vond en hij nu eigenlijk nog maar een ding wilde. Ik wilde hem vragen wat hij bedoelde, maar Iris was mij voor, zij vroeg hem, wat hij alleen nog maar wilde! Arnold antwoordde gelijk dat hij zijn stijve leuter diep in Iris wilde duwen. Iris gaf aan dat ze een heerlijk idee te vond!

Iris keek geil naar Arnold en zei: “Dus jij wilt mij neuken? Ik wil dat je me eerst lekker klaar laat komen!” Arnold zag direct zijn kans en reageerde: “Oké, maar hoe wil je dat ik dat doe?” “Laat maar eens zien wat je kunt” zei Iris. En terwijl ze dat zei, spreidde ze haar benen, ze opende hierdoor ook haar kutje, want ze had geen slipje aan! Arnold zag dat haar dikke, zachte schaamlippen zich langzaam spreiden en openen. Ze was al vochtig en haar kutje glom! Langzaam liet hij een hand via de binnenkant van haar dijbeen naar boven glijden totdat zijn hand tussen haar benen zat, hij streelde haar uitgebreid, af en toe een schaamlip strelend. Iris begon zachtjes te kreunen. Ik keek toe, maar wist niet precies wat er tussen haar benen gebeurde, de badjas zat er te veel voor. Ik kon het wel raden natuurlijk. Ik besloot ook maar wat te doen dus ik streelde haar gezicht, hals en tieten. Het kon eigenlijk niet, maar het lijkt wel of haar tepels nog harder werden. Ze bevond zich in een heel geile situatie, waarin twee hitsige mannen haar onzedelijk betasten. Arnold streelde langzaam over haar kutje. Hij streelde haar buitenste schaamlippen en duwde regelmatig even op haar klitje. Hij streelde haar tussen alle lipjes door, hij duwde steeds meer en harder op haar klit en langzaam zag ik haar heupen kleine stootbeweginkjes beginnen te maken. Toen duwde hij ineens zijn duim in haar openstaande gleuf. Iris schrok er een beetje van en liet een gilletje horen. Hij ging steeds wilder tekeer tussen haar benen en ik zag Iris geiler worden dan ik ooit had gezien. Ze geilde meer op Arnold dan op mij! Opeens tilde hij zijn strelende hand op en liet een drijfnatte hand aan mij zien. “Zo, jouw Iris is veel geiler dan ik had gedacht! Ik ga haar zo keihard neuken, Otto! Hoe vind je dat!” Daarna liet hij Iris zijn natte hand aflikken terwijl hij tegen haar zei “moet je eens proeven hoe lekker je kut smaakt” en meteen daarna streelde hij haar verder. Iris wist van geiligheid niet wat ze moest doen, die onbekende hand op en in haar kut deed het zo goed!

Arnold ging op zijn knieën zitten. Hij deed snel zijn broek naar beneden en boog zich voorover om haar kutje te likken. Hij zat op de grond, terwijl Iris nog steeds op haar zij lag, deels op mijn schoot. Hij likte haar volle schaamlippen, zoog de binnenste schaamlippen stevig in zijn mond en likte zachtjes rondom het dikker wordende klitje van Iris. Haar sappen druppelden inmiddels uit haar kutje en Arnold likte dat telkens weer op. Iris kreunde dat ze zijn pik wilde voelen en ik zag haar hand zoeken naar zijn knuppel. Met haar ogen dicht van genot zocht ze en toen ze die dikke pik te pakken had gaf ze een harde kreun van verrassing. Ze was mijn dunne pik van vijftien centimeter gewend, maar een polsdikke knuppel van tweeëntwintig centimeter is iets was ze nooit verwacht of op gehoopt had! Met lichte moeite omvatte ze die dikke leuter en ze begon zachtjes de pik van Arnold af te trekken. Ik keek opgewonden toe en realiseerde me dat ik wel wist dat die van Arnold groter was, maar in erectie was hij buitenaards! Omdat ik toch wat te doen wilde hebben en ook deel wilde nemen, opende ik de badjas helemaal, zodat ze haar volle glorie kon tonen. Wat is ze toch mooi! Ja, ze heeft meer vetplooien en rolletjes dan vroeger, maar toch blijft ze gewoon zacht en mooi. Haar hangende tieten zijn opwindend en rijp en haar kutje, ik blijf me verbazen over de geile schoonheid van haar neukparadijsje! Ik zag dat Iris klaar begon te komen! Ze stootte harder en harder met haar heupen, ze kreunde luider en ze duwde het hoofd van Arnold stevig tussen haar benen. Opeens riep ze, “hij bijt in mijn kut! Hij bijt in mijn klit, oooooohh wat geil! Harder! Ja, ga door, ga door! Ooohhh, ik kom, zo lekker kom ik nooit, ik kom, ik kom!” En schokkend kwam ze klaar! Veel vocht kwam er uit haar kut, geile geluiden en ik zag een arrogant kijkende Arnold, die trots was dat hij mijn Iris een beter orgasme kon geven. Iris leek even bij te moeten komen, maar Arnold was los!

Hij draaide Iris zo, dat ze wat onderuit op de bank hing met haar voeten op de grond. Hij duwde ruw haar knieën uit elkaar en plaatste zich tussen haar benen. Hij pakte zijn megapik en ramde hem meteen in haar natte kut! Iris wist niet wat haar overkwam en keek mij geschrokken aan! Die pik was zo groot, dat was Iris natuurlijk niet gewend! En dan ook nog neuken met een ander waar haar echtgenoot bij is. Arnold kon het allemaal niets schelen. Hij neukte in een stevig tempo door en was alleen maar uit op klaarkomen. Ik keek een beetje verontrust toe, want Arnold deed het wel erg ruw. Ik wilde mijn zorgen tonen naar Iris toe, maar ik zag haar ongeremd genieten van de brute behandeling! Ze spreidde haar benen wijder en wijder, probeerde haar dikke, natte schaamlippen uit elkaar te trekken zodat Arnold nog dieper kan komen en ze begon hem zelfs aan te moedigen! “Kom op, Arnold! Neuk me met je dikke paal! Harder! Ja, glij er maar lekker in, voel je hoe nat ik ben? Dat komt alleen maar door jou en je super pik! Ach, mag ik je pik houden? Kom, neuken, man! Wil je me elke week neuken? Mijn kut staat altijd voor je klaar! Ja, dat is lekker, ja, dieper, ik voel me helemaal vol! Arnold, kijk me aan, ja, diep in mijn ogen! Spuit je geile, hete sperma diep in me! Ik wil je zaad! Spuit me vol! Kom op, neuk door en spuit! Kijk me aan, beloof je me dat je me elke week komt neuken?” En toen spoot Arnold zijn week lang opgespaarde zaad diep in het kutje van mijn lieftallige echtgenote! Golf na golf spoot hij dik, klonterig sperma diep in mijn Iris! En Iris schreeuwde het uit dat dit de hemel was en dat ze zijn sap voelde kolken! Langzaam neukte Arnold nog een beetje door. Ineens trok hij zijn nog steeds stijve leuter uit Iris. Haar rode, drijfnatte kut stond wagenwijd open! Ik kon diep naar binnen kijken en zag de eerste slierten sperma verschijnen. Iris pakte mijn hoofd en duwde me naar haar kut. “Lik het sperma eruit!” Dat vond ik een vies idee, maar ook Arnold duwde mee, zodat ik geen keus had. Ik rook haar geile kutje en ik rook vers sperma. Ik likte langzaam, ik proefde Iris en dat was lekker, maar het zaad van Arnold vond ik echt minder. Ik hoopte dat het nu klaar was. Ja, ik had dan wel een stijve van opwinding, maar Iris genoot meer van Arnold dan ik verwacht had en tja, hij was al klaargekomen? Helaas, ik was de enige die zo dacht.

Iris greep de nog steeds flink stijve knuppel van Arnold en begon hem op een ranzige wijze te pijpen. Elke restje sperma en kutsap likte ze op, ze likte vulgair zijn ballen en zijn anus, ze probeerde de volle tweeëntwintig centimeter naar binnen te zuigen en ondertussen trok ze hem stevig af. Ze ontblootte op ruwe wijze telkens weer zijn grote, paarse, glimmende eikel. En telkens zoog ze erop, ze beet erin en likte veelvuldig het gevoelige toompje. Een pornoactrice deed het slechter! Iris vroeg of Arnold nog een keer kon en dat het nog wel wat steviger kon. Ik raakte steeds meer geschokt van de ongebreidelde geilheid van mijn lieve, schattige Iris. Arnold keek geil en zei dat hij haar te grazen zou nemen zoals hij dat wilde! Hij pakte haar bij haar haren. Hij trok haar naar zich toe en dwong haar op knie en elleboog. Ondertussen schommelden haar tieten flink mee, want het ging wild! Arnold gaf haar een paar flinke tikken op haar billen die meteen rood werden! Iris kreunde erbij! “Zo slet, zeg maar waar mijn pik in moet!” zei Arnold. Iris kreunde: “Ik wil jouw dikke pik diep in mijn kutje, hierzo.” En Iris bewoog een hand tussen haar benen en spreidde haar lekkere schaamlippen maximaal. Arnold zette zijn harde pik voor haar neukholletje en voordat hij hem erin kon rammen, schoof Iris haar volle kont naar achteren, waardoor de pik meteen diep in haar schoof! Arnold bleef stil en liet Iris het werk doen. Zodoende werd Arnold geneukt door Iris. Toch nam Arnold het weer over. Hij pakte Iris bij haar haren en trok haar naar achteren. Zodoende kon hij haar op straffe wijze neuken. Iris ging helemaal uit haar dak! Ze kreunde en steunde, ze kneep in haar tieten die mee klotsten op het neukritme. Tussendoor probeerde ze ook in haar klit te knijpen en dat lukte soms goed. Weer kwam Iris klaar, ze schreeuwde werkelijk en ze leek flauw te vallen. Arnold hield haar vast en riep dat ik moest helpen. Ik ging bij het hoofd van Iris zitten en terwijl ze bruut door geneukt werd, kwam ze weer bij. Ze herstelde zich en met hernieuwde geilheid kreunde ze weer verder.

Ondertussen begon Iris mijn broek te openen. Ze viste mijn leuter eruit en begon me te pijpen. Heerlijk zeg, ze deed dit geiler dan anders! Al snel moest ik klaarkomen en zonder iets te zeggen spoot ik mijn sperma in zeven stralen in haar mond. Tijdens de laatste straal trok Arnold ineens harder aan haar haar, waardoor ze mijn spuitende pik moest laten gaan. Mijn laatste straal eindigde dan ook tegen de zijkant van haar gezicht. Arnold wilde ook in haar mond klaarkomen en hij had het eerste recht, vond hij. Hij duwde zijn snoeiharde pik meteen diep in Iris’ mondje en spoot zijn kokende zaad rechtstreeks bij mijn zaad. Iris had moeite om alles door te slikken, het was zoveel allemaal! Ik ging achterover liggen om bij te komen van dit alles. Iris lag voorover, half in coma, met haar benen wijd. Arnold stond op, kleedde zich rustig aan en terwijl hij nog snel drie vingers in het openstaande kutje van Iris duwde, fluisterde hij dat hij uiteraard geen nee kon zeggen tegen het verzoek haar wekelijks te neuken. Zachtjes sloot Arnold de achterdeur, ons uitgeteld achterlatend.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten